T: +32 479 95 74 98
E: info@cliniquelavie.be

Microneedling

Bij deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met minuscule naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag, zonder deze te beschadigen. Het lichaam beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. De huid gaat collageen en elastine veel sneller aanmaken waardoor je een snelle huidverbetering gaat krijgen

Microneedling is een behandeling die geschikt is voor iedereen die zijn of haar huid wilt verbeteren en verstevigen.

– Littekens
– Pigmentvlekken
– Huidveroudering
– Cellulitis
– Striae
– Een grove huidstructuur
– Grove poriën
– Couperose

– Het stimuleert de huidvernieuwing en aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een stevige en strakke huid
– Het verfijnt de rimpels
– Het verzacht de pigmentvlekken
– De elasticiteit van de huid verbetert
– Zorgt voor lifting en versteviging van de huid
– Verkleint grove poriën
– De huid wordt gladder en ziet er frisser uit

Één sessie geeft al een resultaat maar een optimaal effect bereik je met een kuur van 4 tot 6 behandelingen met telkens 4-6 weken tussentijd.

– Acne, actieve puisten, ontstekingen
– Huidkanker
– Diabetes
– Zwangerschap

Vlak na de behandeling kan de huid er rood uitzien en prikkelend aanvoelen. Dit is een normale reactie en tijdens de eerste 24 uur zal de roodheid sterk afnemen. De volgende dagen heeft de huid extra bescherming nodig tegen de zon en daarom smeer je best een zonnecrème met hoge SPF 30/50. Door de toegenomen celvernieuwing kan de huid droger worden en beginnen met schilferen na 3/5 dagen. Gebruik gedurende deze periode een hydraterende crème die je meerdere malen per dag mag aanbrengen.

*24u gezicht niet reinigen

Cosmetologist making mesotherapy injection with dermapen on face for rejuvenation on the spa center.
Gezichtbehandelingen

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal steriel chirurgisch mesje worden verwijderd.

Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Door alle donsharen en dode huidcellen weg te doen kunnen de producten beter in de huid doordringen en dus hun werking beter uitvoeren.

Het leuke aan dermaplaning is dat het op elke huidtype mag uitgevoerd worden. De dermaplaning mag maar één keer per maand uitgevoerd worden.

– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van donshaartjes
– Vermindert fijne rimpels
– Vermindert comedonen en milia
– GLOW effect
– Snellere opname van producten

– Actieve acne
– Infectie aan de huid
– Schade door verbranding
– Chemische peeling
– Huidkanker
– Zwangerschap

Bio Peel / Kruidenpeeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling , waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Wij gebruiken geen waterstofperoxide in onze Bio Peel.

De Spirulina alg bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. De Bio Peel geeft de huid een intensieve voedingsboost en daarnaast heeft de Bio Peel ook een sterke ontgiftende werking.

– Huid met puistjes
– Huid die met puistjes te maken heeft gehad (acne littekens)
– Rimpelvorming
– Grove poriën
– Verslapping van de huid
– Hyperpigmentatie, zonneschade

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg. Een aantal dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan.

– Virale infecties (bv.koortslip)
– Open wondjes
– Actinische keratose
– Retinoïden (stoppen gedurende 6 weken)

Young woman, coral face peeling